Missie jeugdopleiding

SC Eendracht Aalst is een voetbalclub uit Vlaanderen, met een rijke traditie in het opleiden van voetballers. SC Eendracht Aalst wil deze rol blijvend vertolken in een kader waarbij voetbalplezier (fun), voetbalopleiding (formation) en verdraagzaamheid(tolerance) hand in hand gaan. Het opleiden van voetballers bij SC Eendracht Aalst gebeurt met respect voor de typische Aalsterse eigenheid: creativiteit en kameraadschap !

De jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst moet synoniem zijn voor attractief, geïnspireerd, intelligent, dominant en gedurfd voetbal. Ons voetbal moet bovendien gekenmerkt worden door een onvoorwaardelijke overgave en tonnen beleving. Jeugdvoetbal als "individuele sport met een collectief karakter" is hét uitgangspunt voor onze jeugdopleiding en voor élk van onze jeugdopleiders. Onze jeugdopleiding heeft als ultieme ambitie jeugdvoetballers op te leiden voor nationaal (Belgisch) voetbal, zonder het recreatief en sociaal aspect van de jeugdwerking uit het oog te verliezen.

y

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport conversal dorstuur css