13 januari 2021

donderdag 14 januari 2021 - 20u04
Afgelopen vrijdag was er alweer een nieuwe veiligheidsraad. Ook de veiligheidscel van de stad Aalst boog zich eerder deze week over de huidige én nieuwe maatregelen. Voetbal Vlaanderen komt wellicht volgende week met een update … we houden jullie op de hoogte!
 
Alle reeds geldende maatregelen worden alvast verlengd tot 12 februari 2021. Wat betreft onze club blijft alles dus zoals vandaag: enkel de trainingen en wedstrijden voor onze U6 t.e.m. U13 gaan door en dat volgens de strikte maatregelen zoals ondertussen welbekend.
 
Belangrijk is de extra maatregel die door de stad Aalst wordt opgelegd, en dat vanaf vandaag. Er worden helaas niet langer supporters en ouders toegelaten op de voetbalterreinen en onmiddelijke omgeving. Ouders die hun kinderen naar de training en/of wedstrijd brengen, moeten ofwel wachten in de auto, ofwel meteen terug naar huis keren.
Merk op dat toekijken vanop het parkeerterrein (tenzij vanuit de auto) of vanop het wandelpad naast de terreinen niet wordt toegelaten. Als club houden wij eraan iedereen hiervan op de hoogte te brengen. Wij blijven uiteraard in nauw contact met de stad Aalst over de duurtijd van deze extra maatregel.
 
Met sportieve groeten,
 
Info Jeugdopleiding EA

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport conversal dorstuur css