29 oktober 2020

donderdag 29 oktober 2020 - 20u06
Beste spelers, ouders, supporters,
Op dinsdag 27 oktober communiceerde onze Vlaamse Regering extra maatregelen. Gisteren volgde ook Voetbal Vlaanderen met een update. Er werd beslist de U14 en ouder niet meer te laten trainen noch spelen. Wat betreft de U6 t.e.m. U13 (indoor en outdoor), worden trainingen en vriendschappelijke wedstrijden alsnog toegelaten.
Ondertussen verspreidt het virus zich verder en klinkt de noodkreet uit onze ziekenhuizen steeds luider. Daarom moeten we ons met zijn allen afvragen of het nog wel verstandig is om ons hart te volgen en niet meteen over te gaan tot het maximaal beperken van onze contacten voor een (hopelijk) beperkte periode. Trainingen en vriendschappelijke wedstrijden voor onze allerkleinsten zouden nog steeds zorgen voor interactie tussen spelers én ouders - voor, tijdens en na de trainingen en wedstrijden.
Het jeugdbestuur van EA heeft daarom in overleg met het hoofdbestuur besloten om vanaf vandaag alle trainingen (inclusief indoor) en alle (oefen)wedstrijden te onderbreken en dat voor alle jeugdreeksen. Op die manier hopen we als club bij te dragen aan de knip in de besmettingscurve. Onze belangrijkste zorg is nu het voorkomen van zieke spelers, ouders, supporters en staff, zodat we straks weer met volle moed het seizoen kunnen verderzetten.
Onze opleiders zullen daar waar mogelijk contact blijven houden met de spelers en opdrachten/oefeningen doorgeven om iedereen fit te houden. We merken op dat outdoor (bos, park, …) sporten nog steeds kan binnen gezinsverband of met maximum 4 personen met inachtname van de 1.5m regel.
Bovenstaande maatregelen gaan in vanaf vandaag en gelden tot nader order. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte zodra de situatie het toelaat om versoepelingen door te voeren.
Wij rekenen op jullie begrip, tot binnenkort!
Info Jeugdopleiding EA
 

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport conversal dorstuur css