Warmste week

donderdag 12 december 2019 - 17u47

Beste sportvrienden,

Geroen Verleysen, coördinator OnderBouw SCEA  en voorzitter van voetbalploeg ‘VOS Golden Boys’ organiseert met zijn ploeg en vrienden tijdens De Warmste Week  een 24-uur voetbalmarathon waarbij de opbrengst integraal wordt geschonken aan de Zelfmoordlijn https://www.zelfmoord1813.be

Eén van hun spelers had de link naar deze lijn best kunnen gebruiken...

Dit sportief gebeuren is i.s.m. de Cimorné die de voorbije jaren al op een succesvolle manier heeft toegedragen tot de warmste week. Op 21/12 start vanaf 16u “Sjotten For Life”: een 24u-durend voetbaltornooi ten voordele van de zelfmoordlijn.

Wil je graag komen voetballen, komen helpen, iets komen drinken, gewoon sponsoren…alles is mogelijk… ?

Dit is mogelijk door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voor een bedrag van 30€ per ploeg speel je 2 maal 12 minuten op vlakke ondergrond in een ‘Pannakooi’ van 7 bij 10 meter en dit in een verwarmde tent. Schrijf je met zes in en dan ken je onmiddellijk je tegenstanders.

30 EUR voor 1 ploegje (min. 3 personen)

60 EUR voor 2 ploegjes in 1 match ( min. 6 personen)

Je kan op voorhand op onderstaand rekeningnummer overschrijven of op de dag zelf bij de start van je wedstrijd betalen. Gelieve bij inschrijving een richt uur te geven wanneer je jouw wedstrijd wil spelen. Met jullie enthousiaste steun en talrijke aanwezigheid maken we zonder twijfel de 24 uur vol.

Sympathisanten zijn ook altijd welkom natuurlijk om de kas naar ieders talent te spijzen. Sponsoring mag uiteraard evenzeer. We zorgen voor een passende zichtbaarheid tijdens het event.

Stortingen of inschrijvingen kunnen op volgend rekeningnummer: BE65 7370 3959 1096

BESCHIKBARE PLAATSEN kan je checken op:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1G4qqgRrVRPm_jD2s8tzxN7-lanjqaSsuiXt6exkVRx8/edit#gid=0

 

 

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport  conversal dorstuur css