Zomerstage 2019

donderdag 30 mei 2019 - 18u51

De jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst organiseert zijn jaarlijkse zomerstages. Van U6 tem U13 worden ook externe spelers toegelaten. Tot en met U13 bekijken we deze stage als een leuke kwalitatieve voorbereidingsstage waar alle deelnemers (zowel intern als extern) voornamelijk veel plezier en ontspanning aan beleven en op de beste mogelijke manier individueel voorbereid te worden op het nieuwe seizoen. Onze interne spelers bij OB en MB worden een dagje extra verwacht, zodanig dat ze ook zeker een “dag” als groep kunnen samen trainen en een wedstrijd spelen. De laatste dag van de stage worden bij OB wedstrijden tegen Zulte Waregem gespeeld, MB speelt onderling de traditionele Champions League.

Vanaf U14 bekijken we deze stage als een échte voorbereidingsstage (en kunnen enkel internen deelnemen) met als specifieke focus onze jeugdspelers PER TEAM fysiek, mentaal en tactisch optimaal voor te bereiden op een leuk maar lang voetbalseizoen.

Wanneer?

 • U6 tem U13 INTERN (spelers van SC Eendracht Aalst)
  => van donderdag 1 augustus tem zondag 4 augustus

 • U6 tem U13 EXTERN (spelers niet van SC Eendracht Aalst)
  => van donderdag 1 augustus tem zaterdag 3 augustus

 • U14 tem U19 (enkel interne spelers)
  => van vrijdag 26 juli tem zondag 28 juli 2019

All-in prijs met inbegrip van middagmaaltijden, water, vieruurtje en verzekering:

 • U6 tem U13 INTERN
  => 4 dagen: kostprijs €120

 • U6 tem U13 EXTERN
  => 3 dagen: kostprijs €100

 • U14 tem U19 (enkel internen)
  => 3 dagen: kostprijs €90

 

U kan enkel digitaal inschrijven via onze jeugdwebsite (menu Agenda < submenu Stages). Dit kan vanaf 1 juni. Betaling gebeurt enkel en alleen via storting op rekeningnummer BE30363159494211, met vermelding van naam + voornaam, geboortejaar + naam van club waar je speelt (Eendracht Aalst of andere club). De inschrijving is pas geldig na betaling van de deelnamekosten! Betalen op de eerste dag van de stage is niet mogelijk.

Puur praktisch?

-        IEDEREEN meldt zich de 1ste stagedag aan tussen 8u en 8u 30 in de kantine op Zandberg.  De volgende dagen verzamelen de spelers meteen in de kleedkamers (ten laatste om 8u 45 aanwezig!).  U kan uw kind ophalen vanaf 16u30.

-        Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Voor de allerkleinsten is er in de voormiddag een indoorprogramma.  Er zijn ook aparte keepertrainingen enkel U6 tem U13.  De opvang start om 08u00 en eindigt om 17u00. Bij de afsluit krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen.

Een paar dagen voor aanvang van de stage, krijgen spelers tot en met U13 via mail een volledige informatiebrochure doorgestuurd. Spelers vanaf U14 (louter voor internen) worden door hun respectievelijke opleider gebriefd.

Maak snel uw inschrijving in orde, want het aantal plaatsen bij Onder- en Middenbouw zijn natuurlijk niet onbeperkt! 

Prettig verlof

 

     Denkcel Opleidingen SC Eendracht Aalst

 

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport conversal dorstuur css