De jeugdwerking van Eendracht Aalst organiseert opnieuw haar paasstage van woensdag 12 april tot en met vrijdag 14 april 2017. Kinderen geboren tussen 2003 en 2010 kunnen deelnemen. Deze voetbalstage is niet enkel bedoeld voor eigen spelers, maar ook voor alle andere gemotiveerde jeugdvoetballers die iets willen bijleren. Het is een uithangbord om de buitenwereld te laten kennismaken met de visie van Eendracht Aalst bij de allerjongsten:

  •  Duur van de sessies aangepast aan de leeftijd
  •  Kleine groepen in functie van individuele benadering
  •  Brede motorische vorming met accent op lichaams- en balbeheersing
  •  Vele spelvormen 1:1 als basis voor techniekscholing
  •  Pre-tactische scholing via kleine positiespelen
  •  Fun door vele spel- en wedstrijdvormen

Het inschrijvingsgeld bedraagt 90 euro (EA-spelers) of 100 euro (externen). Voor een tweede kind van hetzelfde gezin wordt een korting van 10 euro toegestaan.

IEDEREEN meldt zich de 1ste stagedag aan tussen 8u en 8u 30 in de kantine op Zandberg. De volgende dagen verzamelen de spelers meteen in de kleedkamers (ten laatste om 8u 45 aanwezig!). U kan uw kind ophalen vanaf 16u30.

Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Voor de allerkleinsten is er in de voormiddag een indoorprogramma. Er zijn ook aparte keepertrainingen. De opvang start om 08u00 en eindigt om 18u00.

Bij de afsluit krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen.

Inschrijven kan hieronder tot en met zondag 9 april via het inschrijvingsformulier.

Een paar dagen voor aanvang van de stage, krijgt u allen via mail een volledige informatiebrochure doorgestuurd.

y

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport  conversal dorstuur css