Sponsor worden

290 sponsor gezocht 412p 1

 

Met enige fierheid mogen we zeggen dat de  jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst nog steeds een referentie blijft in de regio en een kwalitatieve kweekvijver is voor jeugdvoetballers. Getuige hiervan zijn de vele scouts van elite ploegen die wekelijks langs de zijlijn staan toe te kijken.

Willen we een referentie blijven dan zal de weg naar een verdere professionalisering moeten worden ingeslagen. In de nabije toekomst komen er weer een pak uitdagingen op ons af. Niet enkel sportief, maar ook infrastructureel, commercieel en organisatorisch.

Om dit alles in goede banen te leiden en uit te werken zijn nieuwe duurzame partnerships een noodzaak. Zonder betrouwbare sponsors en commerciële partners is een efficiënte uitbouw van onze jeugdopleiding niet mogelijk.

Wil u uw steentje graag bijdragen om onze spelertjes hun sportieve talenten mee te helpen ontwikkelen dan komen wij graag onze nieuwe plannen, ideeën, ambities,… voorstellen in een persoonlijk gesprek.

Op die manier kunnen we samen bekijken welke samenwerkingen mogelijk zijn.

Voor meer info kan u steeds contact opnemen met Dirk Van Hecke, hoofd van de commerciële cel jeugdwerking:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

0472 78 04 58

 

Sportieve wit-zwarte groeten,

 

Het jeugdbestuur

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport conversal dorstuur css