Zomerstage 2020

dinsdag 09 juni 2020 - 21u55

 

Opgelet U10, U11, U12, U13 en U15reg zijn volzet.  Andere leeftijden zijn ook bijna volzet.

 

De jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst organiseert zijn jaarlijkse zomerstages. Van U6 tem U13 worden ook externe spelers toegelaten. Tot en met U13 bekijken we deze stage als een leuke kwalitatieve voorbereidingsstage waar alle deelnemers (zowel intern als extern) voornamelijk veel plezier en ontspanning aan beleven en op de beste mogelijke manier individueel voorbereid te worden op het nieuwe seizoen. Onze interne spelers bij OB en MB worden een dagje extra verwacht, zodanig dat ze ook zeker een “dag” als groep kunnen samen trainen en een wedstrijd spelen. De laatste dag van de stage worden bij OB wedstrijden tegen Zulte Waregem gespeeld, MB speelt onderling de traditionele Champions League.

Vanaf U14 bekijken we deze stage als een échte voorbereidingsstage (en kunnen enkel internen deelnemen) met als specifieke focus onze jeugdspelers PER TEAM fysiek, mentaal en tactisch optimaal voor te bereiden op een leuk maar lang voetbalseizoen.

Wanneer?

 • U6 tem U9 INTERN (spelers van SC Eendracht Aalst) => van donderdag 6 augustus tem zondag 9 augustus
  U6 tem U9 EXTERN (spelers niet van SC Eendracht Aalst) => van donderdag 6 augustus tem zaterdag 8 augustus

 • U10 tem U13 + U15 Reg INTERN (spelers van SC Eendracht Aalst) => van donderdag 30 juli tem zondag 2 augustus
  U10 tem U13 EXTERN (spelers niet van SC Eendracht Aalst) => van donderdag 30 juli tem zaterdag 1 augustus

 • U14 tem U17 ENKEL INTERN => maandag 17 tem woensdag 19 augustus

 • Beloften + U19 ENKEL INTERN => dinsdag 18 en woensdag 19 augustus

All-in prijs met inbegrip van middagmaaltijden, water, vieruurtje en verzekering:

 • U6 tem U13 INTERN
  => 4 dagen: kostprijs €120

 • U6 tem U13 EXTERN
  => 3 dagen: kostprijs €100

 • U14 tem U17 ENKEL INTERN
  => 3 dagen: kostprijs €90

 • Beloften + U19 ENKEL INTERN
  => 2 dagen: kostprijs €60

 

U kan enkel digitaal inschrijven via onze jeugdwebsite (menu Agenda < zomerstage). Dit kan vanaf 10 juni. Betaling gebeurt enkel en alleen via storting op rekeningnummer BE30363159494211, met vermelding van naam + voornaam, geboortejaar + naam van club waar je speelt (Eendracht Aalst of andere club). De inschrijving is pas geldig na betaling van de deelnamekosten! Betalen op de eerste dag van de stage is niet mogelijk.

Puur praktisch?

 • IEDEREEN meldt zich de 1ste stagedag aan tussen 8u en 8u 30 in de kantine op Zandberg.  De volgende dagen verzamelen de spelers meteen in de kleedkamers (ten laatste om 8u 45 aanwezig!).  U kan uw kind ophalen vanaf 16u30.
 • Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Voor de allerkleinsten is er in de voormiddag een indoorprogramma.  Er zijn ook aparte keepertrainingen enkel U6 tem U13.  De opvang start om 08u00 en eindigt om 17u00. Bij de afsluit krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen.
 • Een paar dagen voor aanvang van de stage, krijgen spelers tot en met U13 via mail een volledige informatiebrochure doorgestuurd. Spelers vanaf U14 (louter voor internen) worden door hun respectievelijke opleider gebriefd.

Maak snel uw inschrijving in orde, want het aantal plaatsen bij Onder- en Middenbouw zijn natuurlijk niet onbeperkt! 

 

Tijdens de zomerstage zullen de aanbevelingen van de veiligheidsraad m.b.t. COVID-19 strikt gevolgd worden. Bovendien zal de club , los van eventuele versoepelingen, vasthouden aan bepaalde maatregelen. Zo zullen voetballen en handen steeds ontsmet moeten worden, zal tijdens het samen nuttigen van o.a. het middagmaal streng toegekeken worden dat alle afspraken, maatregelen, ... nageleefd worden. 

We zullen voor de stage tijdig communiceren welke maatregelen we zullen nemen zodat iedereen goed voorbereid is.

 

Prettig verlof

 

                         Denkcel Opleidingen SC Eendracht Aalst