Zomerstages 2018 !

 ZomerstageEA

Zoals gezegd en beloofd kunnen jullie vanaf nu inschrijven voor onze zomerstages. We hebben er 2 in de aanbieding, met name onze stage voor Onder – en Middenbouw (waar ook externe spelers worden op toegelaten) en onze stage voor Bovenbouw (enkel voor spelers van SC Eendracht Aalst).

  1. Stage Onder – en Middenbouw | spelers  geboren tussen 2006 (U13) en 2013 (U6) kunnen deelnemen

Van U6 tem U13 bekijken we deze stage als een leuke kwalitatieve voorbereidingsstage waar alle deelnemers (zowel intern als extern) voornamelijk veel plezier en ontspanning aan beleven en op de beste mogelijke manier individueel voorbereid te worden op het nieuwe seizoen. Voor de allerkleinsten is er in de voormiddag een indoorprogramma (bewegingsacademie). We laten jullie ook kennis maken met andere sporten en vormen van bewegen (zwemmen, tennissen, thai boksen, mountainbiken, hockey, … ) omdat beleving en fun nu éénmaal de fundamenten zijn van ons jeugdbeleid. Doelmannen vanaf U10 krijgen specifieke keeperstraining. Onze spelers U6 tem U9 krijgen – jawel allemaal – een initiatietraining als doelman. Fun en beleving opnieuw verzekerd!

 

Duurtijd van de stage

De stage loopt van donderdag 2 augustus tot en met zondag 5 augustus 2017 (voor interne spelers) en van donderdag 2 augustus tot en met zaterdag 4 augustus (voor spelers die niet bij SC Eendracht Aalst aangesloten zijn).  Je leest het goed. Onze interne spelers worden een dag langer verwacht, zodanig dat ze ook zeker een “dag” als groep kunnen samen zijn. Op de laatste dag (zondag) spelen we een heuse wedstrijd. Onze U7 tem U10 sparren alvast tegen KAA Gent! Over onze sparringspartner voor U11 tem U13 wordt nog onderhandeld.

Belangrijk?

Gezien het feit dat er tijdens de stagedagen geen reguliere groepstrainingen (gewone trainingen ’s avonds) noch wedstrijden worden voorzien, is deelname ten zeerste aan te bevelen voor al onze EA spelers!

Inschrijven

Het inschrijvingsgeld bedraagt 120 euro (EA-spelers) of 100 euro (externen). Voor een tweede kind van hetzelfde gezin wordt een korting van 10 euro toegestaan. Betaling gebeurt enkel en alleen via overschrijving. Bij inschrijving krijgt u van ons een mail met verdere info. Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Activiteiten van 9u tot en met 16u30. De opvang start om 08u00 en eindigt om 17u30. Aan het eind van de stage krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Je kan hier of hierronder inschrijven! De inschrijving is pas geldig na betaling van de deelnamekosten! Doe het snel want onze plaatsen zijn gelimiteerd. Betalen op de eerste dag van de stage is niet mogelijk. Verdere inlichtingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  1. Stage Bovenbouw | SC Eendracht Aalst spelers  geboren tussen 2000 (U19) en 2005 (U14) kunnen deelnemen

Vanaf U14 niveau bekijken we deze stage als een échte voorbereidingsstage met als specifieke focus onze jeugdspelers PER TEAM fysiek – mentaal en tactisch optimaal voor te bereiden op een leuk maar lang voetbalseizoen. Doelmannen krijgen specifieke keeperstraining. Maar uiteraard blijft het daarbij niet, ook het aspect teambuilding verliezen we niet uit het oog. What did you expect?

 

Duurtijd van de stage

De stage loopt van zaterdag 28 juli tot en met maandag 30 juli.

Belangrijk?

Gezien het feit dat er tijdens de stagedagen geen reguliere groepstrainingen (gewone trainingen ’s avonds) noch wedstrijden worden voorzien, is deelname ten zeerste aan te bevelen voor alle leeftijdsgroepen!

Inschrijven

Het inschrijvingsgeld bedraagt 90 euro. Voor een tweede kind van hetzelfde gezin wordt een korting van 10 euro toegestaan. Betaling gebeurt enkel en alleen via overschrijving. Bij inschrijving krijgt u van ons een mail met verdere info. Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Activiteiten van 9u tot en met 16u30. De opvang start om 08u00 en eindigt om 17u30. Aan het eind van de stage krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen. Je kan hier of hieronder inschrijven! De inschrijving is pas geldig na betaling van de deelnamekosten! Betalen op de eerste dag van de stage is niet mogelijk. Verdere inlichtingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

loading...

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport  conversal dorstuur css