Zomerstage Is volzet!

 

De jeugdopleiding van SC Eendracht Aalst organiseert zijn jaarlijkse zomerstages. Van U6 tem U12 worden ook externe spelers toegelaten. Tot en met U12 bekijken we deze stage als een leuke kwalitatieve voorbereidingsstage waar alle deelnemers (zowel intern als extern) voornamelijk veel plezier en ontspanning aan beleven en op de beste mogelijke manier individueel voorbereid te worden op het nieuwe seizoen. Onze interne spelers bij OB en MB worden een dagje extra verwacht, zodanig dat ze ook zeker een “dag” als groep kunnen samen trainen en een wedstrijd spelen. De laatste dag van de stage worden wedstrijden tegen KVC Westerlo gespeeld.

Vanaf U13 bekijken we deze stage als een échte voorbereidingsstage (en kunnen enkel internen deelnemen) met als specifieke focus onze jeugdspelers PER TEAM fysiek – mentaal en tactisch optimaal voor te bereiden op een leuk maar lang voetbalseizoen. Onze beloftenkern (JEA) trekt samen met het eerste elftal op stage! Informatie rond de stage van de beloften wordt eerstkomend op persoonlijke basis bezorgd. Zij dienen zich apart aan te melden via hun coach.

Wanneer?

-        U6 tem U12 INTERN (spelers van SC Eendracht Aalst)

  • van donderdag 3 augustus tot en met zondag 6 augustus 2017

-        U6 tem U12 EXTERN (spelers van andere clubs)

  • van donderdag 3 augustus tot en met zaterdag 5 augustus 2017

-        U13 en U19 (enkel internen)

  • van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli

All-in prijs met inbegrip van middagmaaltijden, water, vieruurtje en verzekering:

-        U6 tem U12 INTERN

  • 4 dagen: kostprijs €120

-        U6 tem U12 EXTERN

  • 3 dagen: €100

-        U13 tem U19 (enkel internen)

  • 3 dagen: kostprijs €90

U kan enkel digitaal inschrijven via onze jeugdwebsite (menu Agenda < submenu Stages). Dit kan vanaf 1 juni. Betaling gebeurt enkel en alleen via storting op rekeningnummer BE30363159494211, met vermelding van naam + voornaam, geboortejaar + naam van club waar je speelt (Eendracht Aalst of andere club). De inschrijving is pas geldig na betaling van de deelnamekosten! Betalen op de eerste dag van de stage is niet mogelijk.

Puur praktisch?

-        IEDEREEN meldt zich de 1ste stagedag aan tussen 8u en 8u 30 in de kantine op Zandberg. De volgende dagen verzamelen de spelers meteen in de kleedkamers (ten laatste om 8u 45 aanwezig!). U kan uw kind ophalen vanaf 16u30.

-        Inbegrepen zijn een warme maaltijd en een vieruurtje. Voor de allerkleinsten is er in de voormiddag een indoorprogramma. Er zijn ook aparte keepertrainingen. De opvang start om 08u00 en eindigt om 18u00. Bij de afsluit krijgt iedereen een “attest van deelname aan de stage”. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de belastingen om een deel van het inschrijvingsgeld terug te vorderen.

Een paar dagen voor aanvang van de stage, krijgen spelers tot en met U12 via mail een volledige informatiebrochure doorgestuurd. Spelers vanaf U13 (louter voor internen) worden door hun respectievelijke opleider gebriefd.

U vindt hier een korte inhoud van de stage.

Maak snel uw inschrijving in orde, want het aantal plaatsen bij Onder- en Middenbouw zijn natuurlijk niet onbeperkt! Extra info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Prettig verlof

Denkcel Opleidingen SC Eendracht Aalst

 

y

willems veranda'splastiek hofstadebetfirstdsLOGO STERCKX MEDIA Cornelis SnackscofiacCoach Partne logo Smallarijs De Pauw Containers LOGO FINAL Smallgosport  conversal dorstuur css